joi, 14 iunie 2012

Restaurant Club Diesel - gusturi ca din aducerile aminte

Am descoperit restaurantul Diesel inca din iarna, cand unul din prietenii nostri si-a serbat acolo ziua de nastere. Si fiindca am fost foarte multumiti de primire si de mancarea de acolo ne-am decis sa revenim si intr-o formula mai putin pretentioasa, ca sa verificam daca cei de la Diesel sunt la fel de buni tot timpul sau doar cu ocazia unor eventimente speciale.
Pot spune ca au trecut testul cu succes, fiindca mancarea pe case am mancat-o cea de-a doua oara cand le-am trecut pragul a fost la fel de buna ca cea de la evenimentul anterior. 
Ca o particularitate a celor de la Diesel este faptul ca aperitivele cu specific romanesc sunt facute la ei in restaurant, nu scoase frumusel din borcane conservate prin fabrici.
 
Club Diesel Club Diesel Club Diesel 
 
Astfel, am putut manca salata de vinete, salata de boeuf, salata de icre de stiuca, salata de opintici (ghebe), fasole facaluita si zacusca, toate facute in bucataria Diesel.
 
Avem numai cuvinte de lauda pentru acest restaurant, unde mancarea este excelenta si portiile mari. Salata de vinete si zacusca erau facute cu legumele coapte pe gratar, simtindu-se placut aroma de afumat. Si salata de boeuf a fost excelenta, cu maioneza adevarata, asa cum rar avem ocazia sa mancam prin restaurante acest tip de salata.
 
Club Diesel Club Diesel Club Diesel 
 
Salata de opintici a fost si ea foarte buna, ghebele find amestecate cu legume marinate in otet, insa eu as fi pus ceva mai multe ciuperci, fiindca proportia de legume-ciuperci era net superioara in favoarea legumelor. Am mai comandat si clatite cu cascaval si smantana, foarte gustoase si acestea, pufoase si cu smantana din abundenta. La fel de gustoasa a fost si limba pane, un amestec excelent intre carnea frageda si invelisul crocant. 
 
Club Diesel  Club Diesel
 
Pentru mezina grupului am comandat o ciorba de gaina cu taietei, primind o portie mare, cu carne si legume din abundenta. Si painea casei merita incercata. Ne-am adus aminte de gustul painii facuta de bunici, la tara, din vremuri demult apuse. 
La club Diesel se mananca foarte bine intr-un spatiu mai mult decat generos. In interiorul salonului principal incap minim 200 de persoane, pretandu-se deci si pentru organizarea unor nunti sau botezuri. In plus, mai au tot felul de alte saloane, mai mici sau mai mari, dupa preferinta si cererea clientilor.  
Mai au de pus la punct insa capitolul servire, fiindca ospatarii nu sunt tocmai un exemplu de amabilitate. 
Preturile sunt absolut acceptabile, daca avem in vedere asezarea de langa lacul Floreasca. Astfel, ciorba de gaina costa 10 lei, o salata de vinete costa tot 10 lei, salata de icre de stiuca a costat 15 lei, salata de opintici poate fi comandata pentru 12 lei, zacusca este la 10 lei portia si tot 10 lei costa si salata de fasole. 
Portiile sunt mari, mananca cel putin 2 persoane din fiecare. Limba pane a costat 25 lei iar jumatate de paine de casa costa 6 lei. Dintre bauturi am retinut ca o apa plata costa 5 lei si un fresh de portocale costa 10 lei.

4 comentarii:

emma - shop spunea...

in ce localitate se afla localul?

Augustin spunea...

Cred ca in Bucuresti

Andrei spunea...

Pozele sunt foarte apetisante...Cred ca si mancarea e dementiala

din lumea mea spunea...

@emma-shop: Localul este in Bucuresti.