joi, 9 iunie 2011

DaDa. Aşa DA! :)


Atmosfera de la Dada este deosebita! Asta este trasatura definitorie a acestui restaurant. Din exterior restaurantul seamana cu vitrina unui magazin de imbracaminte in care se oglindesc creatiile de moda DaDa. In interior insa se afla un restaurant sic, cu spatiu generos intre mese, design modern cu banci lungi pline de perne lucioase si scaune transparente. 
In plus, printre toate astea si-au gasit loc, intr-un stil avangardist, numeroase haine si genti, portmoneuri si alte accesorii, toate marca DaDa. Pesemne nu v-ati gandit niciodata ca ati putea gasi un loc unde, in timp ce asteptati ca mancarea sa va fie preparata, va puteti plimba si admira (eventual cumpara) articole de imbracaminte, genti si accesorii create de adevarati designeri vestimentari. 
Despre mancare - ca sa nu uitam ca ne aflam intr-un restaurant - nu pot spune decat ca este excelenta. Cu toate sinceritatea, demult nu am mai mancat o mancare care sa arate atat de bine si care sa fie atat de gustoasa. Antricotul de vita cu mozzarella invelita in dovlecel la gratar a fost magnific, carnea efectiv ti se topeste in gura, iar amestecul mozzarella-dovlecel – foarte inspirat. De asemenea, pastele au fost extrem de gustoase. Chiar daca am comandat si mancat paste carbonara de multe ori, gustul acestora era parca deosebit.
Desertul insa a fost “cireasa de pe tort”. Am comandat mousse de ciocolata alba cu struguri si capsuni – cremos, gustos, racoritor. De asemenea, bezeaua cu crema usoara de mascarpone, capsuni si sos de zmeura a fost mai mult decat excelenta.
Trebuie sa recunosc - atmosfera de la DaDa este speciala, potrivita Omului in care traieste un mic artist (si nu numai, evident!), dedicata gurmanzilor, tuturor celor care adora sa Savureze feluri de mancare mai putin intalnite, in care amestecul de gusturi si arome este cel putin inovativ. Despre chelneri si ospatari am numai cuvinte de lauda. Toti sunt amabili, cu zambetul pe buze, atenti cu fiecare client in parte. Copiii sunt tratati preferential (asa cum este si normal, dar atat de putin intalnit in tara noastra).
Singurul lucru pe care l-am gasit… sa spunem "negativ" (dar care nu ne mira, tinand cont ca totusi este vorba de un restaurant special, usor exclusivist) a fost pretul mancarurilor care este cam piperat. Antricotul de vita cu mozzarella invelita in dovlecel la gratar costa 43 lei, spaghetele carbonara costa 23 lei, pentru o portie de calamari pane crocanti dai 27 lei, doza de Coca-Cola este 6 lei iar berea Moretti, fara alcool, poate fi cumparata cu 8 lei. Desertul cu bezea costa 19 lei, iar crema de ciocolata alba cu struguri si capsuni este 16 lei.
Nu pot avea decat cuvinte de lauda pentru restaurantul DaDa. Pentru ca sincer, le merita. Nu am mai mancat de multa vreme mancare atat de savuroasa – si efectiv toate felurile pe care le-am comandat au fost extrem de gustoase. Merita sa faceti o vizita la acest restaurant, macar pentru a admira articolele de imbracaminte.
                                      

Niciun comentariu: