miercuri, 4 mai 2011

Gambino's Pizza. Loc şi de mai bine!


Este desigur o strategie de marketing sa impresionezi clientul prin ceva anume ca sa il atragi sa comande de la tine - fie printr-o reclama care sa-i ramana in suflet, fie printr-un motto care sa-l amuze, chiar si prin alegerea unei denumiri mai traznite a localului pe care sa nu o mai poata uita. Si cum in timpul crizei economice prin care trecem restaurantele care livreaza mancare acasa s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie, acestea sunt, desigur, in mare cautare de clienti.
Zilele trecute am gasit in usa un pliant de la Gambino's. Si fiindca incepusem aceasta cronica referindu-ma la strategii de marketing, mi-au ramas in minte cuvintele cu care se caracterizeaza preparatul de baza de la Gambino's: "O pizza criminala!". Usor de retinut, nu?
Nu am ramas dezamagiti de mancarea de la ei, cu atat mai mult cu cat desi initial ni se spusese ca vom astepta 40 de minute, cei de la Gambino's au ajuns cu comanda noastra in nici 30 de minute.
Am comandat spaghete carbonara, care mai ca nu aveau varf in casoleta destul de mare in care fusesera puse. Un aspect pe care il voi mentiona intotdeauna, poate pentru unii conteaza, este ca in loc de traditionala sunca italieneasca era folosit tot kaiser.
Am constatat apoi ca e o noua moda in amestecul salatei rucola cu prosciutto crudo, totul aruncandu-se artistic pe o pizza margherita si lasarea acestor ingrediente in stare proaspata, fara coacere. Sincer, amestecul nu mi se pare stralucit si nici forma de preparare. Insa, avand experienta cu pizza de la Trenta, am scos frumusel firele de rucola si am mancat restul pizzei asa cum ramasese (avea in plus si ciuperci care-i dadeau un gust excelent) si putem spune ca a fost chiar delicioasa. Alaturi de carbonara si pizza am mai comandat si doua feluri de desert: tiramisu si clatite cu ciocolata.
Despre tiramisu nu am chiar cuvinte de lauda, era bunicel, insa nu de tinut minte, fiindca nu prea avea aroma specifica de mascarpone. In schimb clatitele erau usor glazurate si impreuna cu amestecul de ciocolata din interior ne-au placut chiar foarte mult.
Preturile de la Gambino's sunt potrivite, nici foarte mici, dar nici exagerate: o pizza Quattro Stagioni de 32 de cm costa 18.90 lei, Pizza Diavola costa 17.90 lei, Pizza Prosciuto Crudo costa 20.90 lei, salatele cu ton si cele Caesar costa 14 lei, o salata bulgareasca este 13 lei si la fel costa si una vegetariana, o portie uriasa de tiramisu costa 8 lei iar clatitele costa 5.50 lei - doua bucati, o sticla de Pepsi de 0,5 l costa 5.50 lei iar o sticla de 2 litri de apa minerala costa 5 lei.
Pentru cine doreste sa comande in zonele Iancului, Pache Protopopescu, Mosilor, Obor, Muncii, Baba Novac, Dristor, Nerva Traian, Piata Alba Iulia, Zona Stadionul National, B-dul Unirii, Zona Piata Rosetti, Unirii si Universitatii, Tineretului, Foisorul de Foc, Piata Romana, numerele de telefon sunt: 0731.70.70.70, 0752.957.487, 0769.438.458.
Pentru comenzi in zonele Drumul Sarii, B-dul Ghencea, Dr. Taberei, Compozitorilor, Iuliu Maniu, Timisoara, Brasov, Vasile Milea, Antiaeriana, 13 Septembrie, Calea Rahovei, Sos. Alexandriei, Ucerturii, Virtutii, Splaiul Independentei, B-dul Geniului, Progresului, Panduri, Tudor Vladimirescu, Sebastian, Eroilor, Izvor, telefon: 0730.474.992, 021.41.04.92 sau 0786.074.909.
In toate celelalte zone ale Bucurestiului nementionate, comanda trebuie sa cuprinda minim trei pizza.

Niciun comentariu: