vineri, 11 decembrie 2015

Delia are nevoie de noi!!!


Delia a fost diagnosticata acum 2 luni cu leucemie. La 9 ani si 3 luni...



Delia nu este insa un copil pe care soarta l-a lovit si despre care am dat din intamplare pe net. 
Delia este una dintre fetitele unora dintre cei mai buni prieteni ai nostri. Delia este prietena cea mai buna a fiicei mele. Delia este copilul care, pe langa alti cativa (foarte putini de fapt), ne calca pragul casei, fara invitatii dinainte si alte pomposenii, oricand simteau nevoia "fetele" sa se vada sau sa doarma una la alta. Delia era de-a casei...
Spune "era" fiindca de mai bine de o luna este plecata in Germania. La tratament...
La inceput, cand am aflat, am fost amortita... cum e cainele ala lovit de masina si care continua sa alerge desi are picioarele rupte... Daca pe noi a cazut cerul asa, nu sfarsesc sa ma intreb ce simt parintii ei... 
Dupa ce a fost tratata cu CITOSTATICE gresite in Romania (cu diagnostic pus gresit - forma leucemiei), parintii au facut un efort urias si au internat-o in Germania, unde beneficiaza acum de tratamentul corect si serviciile medicale speciale, de care ar trebui sa beneficieze orice pacient cu cancer. Dar este nevoie de sume fabuloase, in continuare. 
Doar primele 6 luni au foat estimate de spital la suma de 150.000 euro. Iar perioada pe care o va petrece Delia pentru tratament e de aproximativ 2 ani... (pana cand se va putea spune ca este SANATOASA)
Am organizat un EVENIMENT caritabil, voi atasa linkul, in cadrul caruia s-au scos la licitatie diverse obiecte si articole. 
Cu cat suma oferita de voi va fi mai mare cu atat o va ajuta pe Delia, si pe parintii ei...
Sunteti bineveniti, ba chiar va rog, in masura in care doriti, sa participati la eveniment, pentru a achizitiona produse (banii ii veti achita direct in contul Deliei) sau pentru a oferi, ca si donatie, orice suma.
Va rog de asemenea sa distribuiti evenimentul. E nevoie ca oamenii sa stie.
Va MULTUMESC! !

https://m.facebook.com/events/604821426323272/

Niciun comentariu: