joi, 17 noiembrie 2011

La Vega - se poate (mult) mai bine!


Am mai fost la restaurantul La Vega din apropierea statiei de metrou Obor, langa (fosta) binecunoscuta patiserie Ines si in urma cu doua saptamani si am revenit fiindca atunci nu apucasem sa mancam decat inghetata. Si fiindca am dorit sa scriu o cronica obiectiva, am revenit, astfel ca va pot da informatii cat mai corecte.
Am comandat de aceasta data pizza quatro formaggi mare care insa nu a fost atat de mare cum ne-am asteptat. Denumirea de “normala” ar fi fost mai potrivita, intrucat cei aproximativ 30 de cm diametru nu o fac sa intre in categoria pizzelor mari. Si de fapt, nici nu au o alta marime cu care sa se poata face comparatie. Insa o recomandam pentru gustul delicios al blatului si al ingredientelor puse din abundenta.
Alaturi de quatro formaggi am mai dorit sa incercam si pizza diavola, pe care insa nu am reusit sa o mancam din cauza ardeilor exagerat de iuti care erau mixati si “ascunsi” sub feliile de salam. Este evident ca am dorit si ne-am asteptat sa primim o pizza iute, insa aceasta a fost peste maximul de tolerabilitate admis de cel care a comandat-o si de restul prietenilor ce mai erau la masa si care au fost pusi sa o incerce. O recomand deci DOAR celor care pot si vor sa manance foarte, foarte, FOARTE iute.
Am mai comandat si salata bulgareasca, destul de gustoasa, cu legume proaspete. Poate ca daca in locul suncii puse ar fi fost aleasa o sunca de calitate as fi putut scrie mai multe lucruri pozitive… Din pacate insa nu pot spune decat ca nu o recomand. Sau ca recomand sa fie insotita eventual de un sos care sa ascunda cumva dezavantajele folosirii unor produse nu tocmai de cea mai buna calitate, dar asta depinde deja de gustul fiecaruia.

Inghetata este cea deja obisnuita in mai toate restaurantele din Bucuresti, de la Betty Ice, care arata foarte bine in meniuri, insa atunci cand ti se aduce nu are decat trei cupe cu diverse arome si eventual ceva frisca artificiala, toate celelalte elemente care mai apar in imagini fiind doar cu titlu de prezentare. Ceea ce poate fi usor dezamagitor pentru cei care nu cunosc acest aspect.

Papanasii au fost mari si plini de smantana si dulceata, destul de gustosi. Ii puteti incerca!
Preturile sunt bune, cu 70 de lei pot manca si bea doi adulti pe saturate. Pizza diavola costa 17 lei, pizza quatro formaggi este tot 17 lei, salata bulgareasca este 10 lei, portia de papanasi poate fi comandata cu 8 lei, inghetata costa 12 lei , o sticla de 250 ml. Cola Light costa 5.5 lei, o sticla de bere Holsten costa 6 lei.

Un comentariu:

Andrei spunea...

Nu arata pre ok.