joi, 16 iunie 2011

Dominium - din Polonia, în România. Recomand!

                                  
 Dominium este un restaurant/pizzerie al carui concept originar din Polonia a rins bine si la noi. Asezat strategic, restaurantul este deschis la mai putin de o suta de metri de statia de metrou de la Obor, pe Sos. Stefan cel Mare la nr. 240.
Fiindca ocupa un spatiu generos, mesele nu sunt inghesuite iar clientii pot sa se bucure de confort si intimitate. Exista insa si masute inguste, cele pentru doua persoane - aflate in partea din spate a pizzeriei, care ne-au purtat cu gandul spre localurile din Paris, unde de-abia aveai loc sa pui doua farfurii pe masa. Asta pentru cei care vad partea pozitiva a lucrurilor. Cei care doresc un spatiu generos pot alege dintre mesele centrale.
Mancarea este cu specific italian, desi au in meniu si gulas sau ciabatte. Au cateva zeci de feluri de pizza, cinci marimi in care poate fi comandata si trei feluri de blat (ultrasubtire, traditional si gros), paste, supe, sandwich-uri, salate si panzella (salata servita pe un blat de pizza).
Cum fac si livrare la domiciliu de pizza (DOAR de pizza) pot sa spun ca sunt specilizati pe acest fel culinar. Insa si celelalte feluri de mancare sunt foarte gustoase, pennele Alfredo avand, de exemplu, o savoare deosebita (sunt un fel de carbonara cu sunca afumata).
Desi preturile la mancare nu sunt tocmai mici (o pizza medie 25 lei, o portie de paste 21 lei), bauturile au preturi moderate – 6 lei doza de 0.33 l Pepsi; 6,9 lei sticla de 0,500 l de Stella Artois. Desi restaurantul este mereu plin, gasesti intotdeauan macar o masa libera la care sa poti sa te asezi. In plus, au pus in aplicare o idee draguta observata in Polonia, pe care din pacate rar am vazut-o pusa in aplicare in localurile bucurestene – le ofera copiilor care vin cu parintii cate un balon cu logo-ul pizzeriei.
Servirea este de apreciat, ospatarii sunt saritori, iar mancarea vine repede in general. In timpul verii se poate manca si la teresa amenajata in fata restaurantului, insa imprejmuita in asa fel incat sa pastreze intimitatea clientilor. Rezervari se pot face la telefon 021.211.01.10.

Niciun comentariu: