vineri, 3 iunie 2011

Best No. 12 - preturi mici, pizza buna!


Pizzeria restaurant Best No. 12 este un mic restaurant care se afla in Dristor, intr-un loc nu foarte mare insa primitor, in care singura ospatarita care serveste face fata cu brio la comenzile tuturor clientilor. Nu am mai gasit in Romania un local (de dimensiunile acestea) in care sa serveasca o singura persoana – si sa o faca si bine. Mereu cu zambetul pe buze, atenta in permanenta la clienti, prompta la toate cererile. A iesit efectiv in evidenta in cel mai pozitiv mod posibil.
Desi nu pot spune ca restaurantul are vreun design interior sau vreun decor care sa iasa in evidenta, ceea ce am apreciat la el este ca e un local foarte curat in care se mananca bine si te simti la fel.
Am comandat o pizza cu sunca si ciuperci (prosciutto e funghi), foarte gustoasa, plina cu felii de sunca si ciuperci, cu diametrul de aproximativ 35 de cm. Blatul semi-subtire, usor pufos, foarte gustos.
In afara de pizza am comandat si o portie de paste bologneze, la care se simtea gustul de ketchup si nu de sos de rosii asa cum ar fi trebuit (dar este mentionat in meniu ca este cu sos de pizza, deci - no comment) si care nu prea aveau gust de paste bologneze, insa nu erau rele. Carnea tocata era gustoasa, deci nu sunt de evitat.
De asemenea, ne-a facut cu ochiul limonada de menta cu gheata, servita in carafa, care putem spune ca era foarte gustoasa si racoritoare.
La Pizza Best no. 12 se servesc si salate, sandwich-uri calde dar si mancaruri gatite – tochitura, escalop, ostropel, mancaruri din peste. Putem spune ca e genul de restaurant in care gasesti cam orice poftesti – si meniu cu specific italian, dar si romanesc.
Preturile ni s-au parut mai mult decat bune – pizza proscuito si funghi costa 15 lei, o portie de 350 grame de paste bologneze costa 14.90 lei, ciorba de fasole cu afumatura (o portie generoasa de 450 grame) costa 6.50 lei, pastravul la gratar costa 12 lei pentru 100 grame, valdostana costa 16,90 lei, limonada cu menta poate fi comandata pentru 6.50 lei iar cea de lamaie este 5 lei.
Ce am remarcat este ca in meniu sunt trecute gramajele la toate felurile de mancare – ceea ce nu gasesti oriunde, desi legea specifica obligativitatea acestui lucru in mod clar.
Pizzeria restaurant Best No. 12 poate fi gasita in Dristor, pe str. Camil Ressu nr. 12 si pentru rezervari raspund la numarul de telefon 021.324.34.22. Mai exista de asemenea un restaurant Best No. 12 pe str. Mihai Bravu la nr. 296, in zona rondului Baba Novac (telefon 021.327.03.37).

Niciun comentariu: