miercuri, 30 martie 2011

Trenta Pizza - la ce preţuri au mai bine raman nemancata!

Motto: Nu credeti ca tot ce scrie pe cutiile de pizza este si adevarat!
La recomandarea cuiva am cautat zilele trecute site-ul pizzeriei Trenta Pizza dorind sa comandam ceva bun de mancare. Zis si facut. Am deschis pagina prietenului Google, am introdus cele doua cuvinte magine, am gasit imediat site-ul si am intrat pe el. Si am ramas stupefiata de preturile uriase de la pizza! Insa ne-am imbarbatat unii pe altii zicandu-ne ca este cu siguranta cea mai buna pizza din Bucuresti, din moment ce o margherita de 30 de cm (deci mai mica putin decat clasica 32 de cm) costa 14,50 lei iar o pizza grande formaggi de 40 de cm costa 40! Lei. Da, ati auzit bine, o pizza putin mai mare decat cele obisnuite, cu patru feluri de branza costa 40 lei.
Nu am vrut insa sa ma las speriata de preturi si fiind absolut convinsa ca voi manca cea mai buna pizza din ultimii cinci ani si pe care o voi tine minte toata viata, am comandat trei!
Si pe bune, as putea jura ca o voi tine minte toata viata, pe motivul ca a fost cea mai scumpa si mai proasta pizza margherita pe care am avut ghinionul sa o gust vreodata! Desigur, acum exagerez putin de dragul amuzamentului, insa cu certitudine pot sa va spun ca cel putin pizza margherita a fost de departe cea mai putin gustoasa din cate am mancat.
Dintre cele trei pizza comandate au mai facut parte si Fresca pizza si Bianca D'Oro.
Fresca Pizza a fost un amestec deloc inspirat de prosciuto crudo, mozzarella, cascaval afumat, mix de rosii, oregano, piper alb si... tineti-va bine! rucola. Care, cu aroma sa usor amaruie a schimbat intregul gust (de altfel delicios) al celorlalte ingrediente. Si daca va intrebati de unde vine numele fresca si va ganditi cumva ca de la faptul ca este servita cu salata rucola va inselati dragii nostri. Se numeste asa fiindca la o pizza margherita obisnuita s-au adaugat DUPA coacere multe fire de rucola, rosiile si prosciutto crudo. De aceea e "fresca", fiindca totul este necopt, in afara de margherita care sta la baza majoritatii pizzelor. Si aceasta pizza, ca si margherita, a fost incercata de patru persoane, toate patru declarandu-se total nemultumite de gustul sau. Nu inseamna desigur ca nu exista si persoane carora sa le placa acest tip de pizza.
Am avut mai mult noroc insa cu pizza Bianca D'Oro.
Pe bune! Era necesar, chiar obligatoriu as putea spune la asemenea preturi, ca macar una - cea din urma (ca in povestile cu cele trei fete de imparat), sa fie deosebita, mai buna decat celelalte doua si care sa stearga rusinea predecesoarelor sale. Ingredientele au fost de data aceasta alese si combinate bine: mozzarella, ciuperci proaspete, piept de pui la gratar, ardei gras, gorgonzola, porumb si smantana. Aceasta pizza a fost mult mai buna decat celelalte si merita chiar sa spunem ca a fost delicioasa!
La Trenta Pizza nu se livreaza insa doar pizza ci si salate si paste. Astfel, in meniul lor se gasesc penne Bologneze, Carbonara si ai Quattro Formaggi. Iar dintre salate pot aminti Mediterranea, di Pollo, con Tonno, Prosciutto si Vegetariana.
Despre preturi voi vorbi putin si la obiect. Concluziile le trageti voi! Pizza Bianca D'Oro de 30 de cm - 24 lei, Pizza Fresca de 30 de cm - 24 lei, Diavola Pizza de 30 de cm - 19 lei, Pizza Matriciana de 30 de cm - 21,50 lei, Pizza Carnivora de 40 de cm - 38 lei, Grande Trenta Pizza de 40 de cm - 38 lei, Mediterana Pizza de 40 de cm - 36 lei, Grande Formaggi Pizza de 40 de cm - 40 lei, orice portie de 560 grame de paste costa 16 lei, salatele costa intre 14,50 lei si 16 lei.
Cei de la Trenta Pizza au si oferte promotionale: la o pizza mare comandata primiti doua beri gratis, daca comandati dupa ora 19. La doua pizza mici comandate primiti doua sticle de 0,5 l de Cola, daca comandati dupa ora 19. Pentru orice pizza mare comandata primiti o portie de 8 aripioare gratis.  Ofertele sunt insa insotite de cateva conditii: pizza mare se poate comanda doar in varianta cu blat normal, oferta este valabila doar pentru comenzile cu pizza mare la pretul din meniu iar oferta este valabila pana la 31.03.2011 si nu se cumuleaza cu alte oferte.

Niciun comentariu: