marți, 8 februarie 2011

JUST A JOKE!

Pentru o zi, Silviu Prigoană i-a înlocuit pe cei de la Vacanța Mare, cei de acum vreo 15 ani când aveau scheciurile alea demențiale de râdeai încă două ore după ce se termina spectacolul. Nu mă refer că s-a ras precum Leana lui Costel, și nici că mai nou joacă în spectacole pe litoral.
ZILELE TRECUTE, plictisindu-se cu doamna sa, a hotărât să facă și el o glumiță. Așa ne vinde el nouă ASTĂZI gogoși.

Fiind un om care, din câte am constatat cel puțin după acest eveniment, nu-și poate asuma responsabilitatea propriilor vorbe, "s-a scos" frumos, întorcând-o ca la Ploiești, după ce zilele trecute și-a pus în cap Parlamentul, colegii de partid si oamenii care l-au votat (cel puțin).

Fiindcă domnul Prigoană a găsit, acum câteva zile, de bun simț să depună la Parlament o cerere prin care solicita concediu de paternitate. Noroc că presa a aflat rapid și l-a aruncat în cocina porcilor care fac astfel de gesturi, colegii de partid i-au sărit și ei in cârcă iar cererea i-a fost respinsă.

Domnul Prigoană apăruse alaltăieri într-o înregistrare în care îl ștergea la funduleț pe cel de-al patrulea băiat al său, în vârstă de șapte săptămâni. Iar apoi făcându-i baie.
De cealaltă parte, doamna Bahmuțeanu, nevastă-sa, se jura pe ce are ea mai scump că nu a pus mâna niciodată pe vreunul din cei doi băieți pe care i-a făcut cu Prigoană (pentru a le face baie), că doar soțul ei se ocupă cu această îndeletnicire, că ea e foarte ocupată, și în concluzie, el e cel mai în măsură să stea în concediu cu copilul. Iar bonă nu au. Punct.
Săracii! 
Îi și înțelegem, că na, cineva trebuie să aducă bănuții pentru pâinea de mâine (adică ea) iar celălalt părinte să crească odrasla (el), nu?? Ce, nu sunteți de acord cu mine? 

Madam Bahmuțeanu era tare necăjită, că ce, Prigoană nu poate să se bucure și el de drepturile pe care le are orice tată?
Da, soro, o putea, dar nu orice tată a fost ales să fie purtătorul de cuvânt al dorințelor poporului, nu orice tată deține pachetul majoritar de acțiuni a celei mai mari firme de salubritate din București cu contracte de milioane de euro, nu orice tată este deputat în Parlamentul României.
Ne înțelegi? Noi, ăștia mici, dintre care unii l-au votat pe soțul domniei tale, ne gândim (da, mai facem și asta uneori!) că dânsul are și RĂSPUNDERE față de oamenii din poporul ăsta chiar dacă nu sunt la fel de inteligenți ca voi, având doar câte un creier. Are... cum să spunem, că oricum ne iei la mișto, o MENIRE, o DATORIE. Dânsul nu e pus acolo doar ca să facă și mai mulți bani, nu DOAR pentru asta, ci se găsește pe listele cu deputați și fiindcă are ÎNDATORIRI, trebuie să propună legi mai bune, să atragă atenția asupra proiectelor legislative proaste și ohoooo, mai are o gramadă de sarcini.

Păi cum ar fi, după ce că și așa lipsește de la ședințele Parlamentului mai ceva ca liceenii în clasa a XII-a, să stea de tot acasă, dar să ia 85% din salariu?? Mă rog, acasă, vorba vine... Nu prea îl văd pe dl. deputat DOAR schimbând scutece, dând lapte, scoțând gazele copilașului, adormindu-l și din nou schimbându-l de scutece, în odiseea primului an de viață a micuțului Prigoană! Că afacerile cine i le mai conduce dacă el își pierde vremea cu astfel de îndeletnici plictisitoare? Hai, o dată, de ochii lumii, în fața camerei, poate, dar deja a doua oară e prea mult!
Cu datoria morală către popor cum rămâne? Sunt copil, știu, nu e nevoie să râzi de mine, doamnă Bahmuțeanu, fiindcă am glumit, de fapt când am pomenit de datorie morală! Cum ar putea dl. Prigoană să aibă vreo răspundere morală față de popor, din moment ce cererea sa OFICIALĂ adresată Parlamentului a fost doar o glumă? "M-am distrat copios. Dumneavoastră nu cunoașteați legea. Nu are cum să se aprobe pe lege. Am depus-o ca să văd ce scrie presa", după cum a spus dl. deputat. Adică - JUST A JOKE! după cum spuneau cei din Vacanța Mare.

Așa că, asta e... gluma!
Altădată vom fi mai atenți când dl. Prigoană face declarații. Fiindcă oricum niciodată nu știi când sunt serioase sau nu.
În felul ăsta nu poți să-l acuzi, Doamne ferește, de neloialitate pentru țară și popor, de neseriozitate față de promisiunile făcute oamenilor și de neprofesionalism pentru funcția de deputat. Omu' știe legea! Oricum nu ar fi făcut asta, că doar el e om serios! De-asta face glume!! :))

E bine domnule ca viața să fie așa o glumă bună mereu!

Niciun comentariu: